Suorittamatta vähemmän kuin ihanteelliset olosuhteet voit parantaa taitosi, rakentaa kestävyyttä, ja kehittää paksu ihon.


suorittamatta-vähemmän-kuin-ihanteelliset-olosuhteet-voit-parantaa-taitosi-rakentaa-kestävyyttä-ja-kehittää-paksu-ihon
suorittamattavähemmänkuinihanteellisetolosuhteetvoitparantaataitosirakentaakestävyyttäjakehittääpaksuihonsuorittamatta vähemmänvähemmän kuinkuin ihanteellisetihanteelliset olosuhteetolosuhteet voitvoit parantaaparantaa taitosirakentaa kestävyyttäja kehittääkehittää paksupaksu ihonsuorittamatta vähemmän kuinvähemmän kuin ihanteellisetkuin ihanteelliset olosuhteetihanteelliset olosuhteet voitolosuhteet voit parantaavoit parantaa taitosija kehittää paksukehittää paksu ihonsuorittamatta vähemmän kuin ihanteellisetvähemmän kuin ihanteelliset olosuhteetkuin ihanteelliset olosuhteet voitihanteelliset olosuhteet voit parantaaolosuhteet voit parantaa taitosija kehittää paksu ihonsuorittamatta vähemmän kuin ihanteelliset olosuhteetvähemmän kuin ihanteelliset olosuhteet voitkuin ihanteelliset olosuhteet voit parantaaihanteelliset olosuhteet voit parantaa taitosi

Yksi mitta menestystä on, missä määrin voit rakentaa muita, jotka työskentelevät kanssanne. Vaikka rakentaa toiset, voit rakentaa itse.Selviytyäkseen tässä maailmassa sinun täytyy kehittää paksu iho, se suojelee teitä backstabbers!Tässä liiketoiminnan sinun täytyy kehittää paksu iho, mutta olen aina menossa tuntea kaiken. Se on minun luonto.Kun teet sitoutuminen, voit rakentaa toivoa. Kun pidät sitä, voit rakentaa luottamusta.Jos et rakentaa unelmiesi, joku palkata voit rakentaa omansa.Ihminen ei ole olento olosuhteet, olosuhteet ovat olentoja miehiä. Olemme vapaista agenteista, ja ihminen on tehokkaampi kuin asia.